Budgetbeheer

Budgetbeheer

Heeft u moeite om uw inkomsten en uitgaven in evenwicht te houden? Budgetbeheer van PLANgroep biedt uitkomst. Met budgetbeheer krijgt u rust in uw financiële situatie en voorkomt u (nieuwe) betalingsachterstanden, hoge incassokosten en schulden. Met budgetbeheer zorgt u ervoor dat uw vaste lasten op tijd worden betaald. Budgetbeheer is vaak onderdeel van een schuldhulpverleningstraject. Het geeft u en schuldeisers de garantie dat de lopende lasten worden betaald.

Wat is budgetbeheer?

Bij budgetbeheer geeft u PLANgroep toestemming om uw inkomen en toeslagen te ontvangen op een speciale beheerrekening op uw naam. Van uw inkomen betalen wij alle afgesproken betalingen uit het budgetplan. In uw budgetplan staan al uw inkomsten en uitgaven, afspraken over uw maand- of weekgeld en betalingen en reserveringen die PLANgroep voor u doet. PLANgroep heeft verschillende budgetbeheerpakketten. Uw schuldhulpverlener, maatschappelijk werker of consulent van PLANgroep beoordeelt welk pakket het beste bij uw situatie past.

Waarom PLANgroep?

Bij PLANgroep kunt u de hele dag met al uw vragen terecht bij uw persoonlijke budgetbeheerteam. U kunt rekenen op persoonlijke en professionele dienstverlening. Verder kunt u 24 uur per dag online alle inkomsten en betalingen raadplegen vanaf de beheerrekening. Heeft u behoefte aan persoonlijk contact? Dan kunt u gebruikmaken van ons spreekuur in diverse regio’s. Met PLANgroep bent u verzekerd van een bewezen betrouwbare partij. Wij zijn al meer dan 10 jaar specialist in budgetbeheer. Verder zijn wij lid van de branchevereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren (NVVK).