De app MijnDossier voor cliënten van Plangroep

NIEUW!
Altijd en overal inzage in hun financiële situatie.

We zijn enorm trots op het feit dat wij de eerste financiële dienstverlener zijn in Nederland die de financieel overzichten in een app ter beschikking stelt. Hiermee kunnen we onze cliënten zo goed en transparant mogelijk helpen. Een grote verandering in de wereld van financiële zorg.

Met deze app wordt de zelfredzaamheid van onze cliënten die schuldhulpverlening of budgetbeheer krijgen, vergroot. Het gaat om een kwetsbare groep mensen die hun financiën (gedeeltelijk) uit handen geven waarbij wij hen zo goed mogelijk helpen hun leven weer op de rit te krijgen. De app geeft hen realtime inzicht in hun financiële status.

Onze cliënten financiële zorg leveren met een duurzaam resultaat is ons hoogste doel. De afgelopen maanden hebben we ons volledig gefocust op het doorvoeren van een kwaliteitsslag in de organisatie. Intern hebben we processen verbeterd die structureel leiden tot een betere bereikbaarheid, een efficiëntere manier van werken, hebben we nieuwe collega’s aan ons team kunnen toevoegen en is ons klantcontactsysteem Flow verder geoptimaliseerd. De komst van de app draagt bij aan het verbreden van onze dienstverlening om onze cliënt zo goed en transparant mogelijk te helpen.

Welke informatie staat er in de app?

De app stelt cliënten in staat om in één overzicht het huidige saldo, lopende betalingen en inkomsten te zien. De komende tijd breiden we de app verder uit met functionaliteiten als het persoonlijke budgetplan en (totale) schuldenoverzicht van de cliënt. De app is zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig aanpasbaar en nog beter uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Downloaden app

Scan onderstaande QR-code of gebruik deze link: https://app.flow.debtandbudgetcontrol.com/MyDossierApp/
Weet je de inloggegevens niet meer? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’.