NIEUW: Spaarpot functionaliteit in de app MijnDossier voor onze cliënten

NIEUW: Spaarpot functionaliteit in de app MijnDossier voor onze cliënten.
Altijd en overal inzage in hun financiële situatie.

De mobiele app MijnDossier is uitgebreid met een nieuwe functionaliteit: de spaarpot. Met deze functionaliteit kan er samen met de cliënt bepaald worden of én wat er maandelijks in de spaarpot wordt gestort, bijvoorbeeld om extra uit te geven voor een verjaardag. Het beschikbare bedrag is direct zichtbaar in de app en kan de cliënt zelf opnemen, of juist sparen, zonder tussenkomst van ons. Met deze uitbreiding vergroten we de zelfredzaamheid van cliënten, die gebruik maken van schuldhulpverlening, budgetbeheer of beschermingsbewind, en krijgen zij meer regie over hun eigen bankzaken.

De ontwikkeling van deze app, waarmee cliënten 24 uur per dag hun financiële status realtime kunnen inzien, is een grote stap voorwaarts in onze dienstverlening en baanbrekend in de financiële zorgverlening. Het gaat om een kwetsbare groep mensen die (gedeeltelijk) hun financiën uit handen geven en waarbij wij hen zo goed en transparant mogelijk helpen het leven weer op de rit te krijgen.

Welke informatie staat er in de app?

De app stelt cliënten in staat om hun huidige saldo, de inkomsten, lopende betalingen en nu ook de spaarpot te gebruiken. De app is zeer gebruiksvriendelijk en veilig, eenvoudig aanpasbaar en biedt de mogelijkheid tot doorontwikkeling naar meerdere functionaliteiten.

Downloaden app

Scan onderstaande QR-code of gebruik deze link: https://app.flow.debtandbudgetcontrol.com/MyDossierApp/
Weet je de inloggegevens niet meer? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’.