Maatwerkers

Wat wij doen

PLANgroep is een betrokken en deskundige financiële zorgverlener die individuele hulp biedt aan mensen die (mogelijk of tijdelijk) niet in staat zijn financiën te beheren en/of zorg te organiseren. We richten ons op schuldhulpverlening, budgetbeheer en bewindvoering en ons doel is om financiële problemen zo vroeg mogelijk te signaleren en duurzaam aan te pakken. Met onze jarenlange ervaring en positie als marktleider hebben wij de kennis en kunde om onze cliënten persoonlijke aandacht en maatwerk te bieden. We ondersteunen gemeenten bij hun wettelijke taken ten aanzien van schuldhulpverlening en zorgaanbieders en maatschappelijke organisaties op het gebied van bewindvoering.

Ons vak is schuldhulpverlening. Wij bieden mensen met schulden een oplossing voor hun financiële problemen. Dit doen wij al meer dan 30 jaar namens gemeenten, werkgevers, zorgorganisaties, woningcorporaties en schuldeisers. Onze aanpak is vernieuwend en gebaseerd op de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten. Ook zijn we vooruitstrevend in het ontwikkelen van nieuwe initiatieven om schuldenproblematiek te voorkomen.

Wij bieden outsourcing van schuldhulpverlening, budgetbeheer, vroegsignalering, budgetcoaching, schuldpreventie, voorlichting, beleidsondersteuning en consultancy. Door ons brede aanbod kunt u met elke vraag bij ons terecht. Dat is wel zo makkelijk. Wij denken graag met u mee over de beste aanpak.

Waar wij goed in zijn

Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

PLANgroep is dé specialist en marktleider in schuldhulpverlening.

Budgetbeheer

Budgetbeheer

Ruim 7000 cliënten maken gebruik van budgetbeheer van PLANgroep. Budgetbeheer zorgt voor financiële rust en stabiliteit.

Vroeg eropaf

Vroeg eropaf

Met Vroeg Eropaf wachten we niet tot de klant zichzelf meldt, maar gaan we naar de klant toe. Maar liefst 80% van deze groep is met onze vroegtijdige hulp geholpen.

Bewindvoering

Bewindvoering

Bewindvoering is voor mensen die door ziekte, leeftijd, problematische schulden of bijzondere omstandigheden hun geldzaken niet meer kunnen of willen regelen.

Hypotheek budgetcoaching

Hypotheek budgetcoaching

Voor hypotheekverstrekkers biedt PLANgroep hulp en budgetcoaching aan klanten met een hypotheekachterstand.

Budget oké, het alternatief voor beschermingsbewind

Budget oké, het alternatief voor beschermingsbewind

Budget oké , het alternatief voor beschermingsbewind. Met Budget oké krijgt u weer grip op de kosten van beschermingsbewind.

Schuldpreventie en voorlichting

Schuldpreventie en voorlichting

Met PLANgroep loopt u voorop op het gebied van preventie.

Consultancy

Consultancy

Bent u op zoek naar extra capaciteit voor langere of kortere tijd? Wij hebben ervaren en gedreven schuldhulpverleningsspecialisten die direct inzetbaar zijn.

Beleidsondersteuning

Beleidsondersteuning

Ondersteuning nodig bij het formuleren van uw schuldhulpverlenings- en preventiebeleid? Wij helpen u graag.