Resultaatgerichte samenwerkers

Wie wij zijn

PLANgroep is een financieel zorgverlener. Wij bieden mensen met schulden een oplossing voor hun financiële problemen. Dit doen wij al meer dan 30 jaar namens gemeenten, werkgevers, zorgorganisaties, woningcorporaties en schuldeisers. Onze aanpak is vernieuwend en gebaseerd op de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten. Ook zijn we vooruitstrevend in het ontwikkelen van nieuwe initiatieven om schuldenproblematiek te voorkomen.

Breed aanbod
Of het nu gaat om outsourcing van schuldhulpverlening, budgetbeheer, vroegsignalering, budgetcoaching, schuldpreventie, voorlichting, beleidsondersteuning of consultancy. Ook voor beschermingsbewind kunt u bij ons terecht. Voor de dienstverlening hiervan werken we samen met een aantal bewindvoeringskantoren. Door ons brede aanbod kunnen gemeenten, werkgevers en zorginstellingen met elke vraag bij ons terecht. Dat is wel zo makkelijk. Wij denken graag met u mee over de beste aanpak.

Wij lopen al meer dan 30 jaar voorop in schuldhulpverlening. Gemeenten, bedrijven, woningcorporaties en welzijnsorganisaties kunnen bij ons terecht. Met PLANgroep kiest u voor een betrokken, innovatieve en bewezen betrouwbare partner in schuldhulpverlening. Wij staan voor kwaliteit, integriteit en flexibiliteit. Met PLANgroep biedt u uw inwoners, werknemers of cliënten met financiële problemen weer toekomstperspectief. Wij helpen direct want PLANgroep kent geen wachtlijsten. Bovendien realiseert u met PLANgroep resultaten boven het landelijk gemiddelde.

Met PLANgroep kiest u voor zekerheid en kwaliteit. PLANgroep is lid van de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren (NVVK) en NVVK geaudit. Onze schuldhulpverleners werken volgens de gedragscode van de NVVK en treden op als intermediair tussen schuldenaren en schuldeisers. Dit betekent dat wij de belangen behartigen van cliënten én voor schuldeisers de beste regeling tot stand te brengen. Als NVVK-lid maken wij gebruik van convenanten met landelijke organisaties zoals het CJIB, diverse energieleveranciers en Zorgverzekeraars Nederland.

PLANgroep is onderdeel van Cohedron. Binnen onze dienstverlening stellen we de mens centraal. We werken met en voor mensen en brengen mens en werk samen. We streven daarbij naar een hoge kwaliteit, met oog voor milieu en maatschappij. Meer over kwaliteit, milieu en maatschappij binnen onze organisatie leest u op www.cohedron.nl.

Hier moet je ons voor hebben:

  • Schuldhulpverlening & budgetbeheer
  • Schuldpreventie & vroegsignalering
  • Budgetcoaching
  • Consultancy
Werken bij PLANgroep

Contact ons

Albert Nijholt

Directeur PLANgroep