Geslaagd voor NVVK Audit & NEN8048

PLANgroep is geslaagd voor zijn eerste NVVK-audit. Dit betekent dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die de branchevereniging voor schuldhulpverlening (NVVK) aan haar leden stelt. Voortaan mogen wij met het NVVK geaudit-logo laten zien dat PLANgroep een kwaliteitsorganisatie is.

opnieuw NEN 8048-Gecertificeerd

Ook de jaarlijkse NEN 8048-toetsing voor schuldhulpverlening heeft PLANgroep positief doorstaan. De audit omvatte de organisatie, de afdeling budgetbeheer in Culemborg en een omvangrijk gemeentelijk project. De auditor heeft alle facetten van de audit voor het vierde jaar op rij positief beoordeeld en was bijzonder lovend over onze professionaliteit en grondige organisatie.

Belang Audit en Certificering

De NVVK-audit en NEN-certificering bevestigen dat PLANgroep een betrouwbare schuldhulpverleningsorganisatie is met kwalitatief goede dienstverlening. Dit is van belang voor onze opdrachtgevers, schuldeisers, schuldenaren en netwerkpartners. Bovendien stimuleert de certificering ons om de kwaliteit van onze dienstverlening continu te blijven verbeteren.