Schuldhulpverlening

Iedere gemeente in Nederland biedt inwoners hulp bij schulden. PLANgroep verzorgt voor ruim 60 gemeenten (onderdelen van) de schuldhulpverlening. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij wat er bij gemeenten speelt. Wij zijn sterk in maatwerk en denken graag met u mee. Wilt u dat PLANgroep alleen schuldbemiddelingen regelt? Of bent u op zoek naar een partner voor budgetbeheer of budgetcoaching? Met ons totaalpakket hebben wij voor elke vraag een passend aanbod. Bovendien realiseert u met PLANgroep resultaten boven het landelijk gemiddelde en heeft u nooit wachtlijsten.

 

NVVK – de landelijke branchevereniging voor schuldhulpverlening, bewindvoering en budgetbeheer. 

Het is onze ambitie om de beste dienstverlener op het gebied van financiële zorg te zijn en een belangrijke bijdrage te leveren aan de brede schuldenaanpak in Nederland. Wij doen dit door duurzame maatwerk oplossingen te bieden. We zijn toonaangevend, innovatief, hebben oog voor het persoonlijk aspect en maken gebruik van de nieuwste technologieën. De leidende kernwaarden uit de NVVK belofte en gedragscodes zijn bepalend voor onze ambities. We werken volgens deze principes en ze zijn hierom ook terug te vinden in onze gehele organisatie. Van beleid tot proces en bij alle medewerkers! Continue verbetering is ons streven!

PLANgroep onderschrijft de NVVK belofte en de gedragscodes. Deze lees je hier terug:

Kwaliteit staat voorop: NVVK geaudit en educatie

Uw inwoners zijn verzekerd van deskundige hulp. Kwaliteit staat voorop. Onze medewerkers werken volgens de gedragscode van de NVVK, de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. PLANgroep is NVVK geaudit. Onze permanente educatie zorgt ervoor dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.